- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Köszönöm a tippet, láttam egy tcp netbios hibát, azon kívül a read only hibákat dobott. Sajnos emiatt nem tudtam sehová lementeni a log file-t. Még a hálózatra sem engedett írni.
Újratelepítettem, de megint ezt csinálja.
Van 70GB szabad helyem az adat partíción, elkezdtem letölteni egy 10GB-os file-t. Kb. 20%-nál elhasalt, azt írja a Transmission, hogy nem tud írni.
A log szintén az írásra panaszkodik. A hdd-t archlinux alól partícionáltam, formáztam.
Samba, Transmission, minidlna, meg egy pogoplug szolgáltatáson kívül semmi nincs rajta, Esetleg ezek közül valamelyik zavarodik meg? Esetleg a hdd-vel nem kerek valami?
Megköszönném, ha lenne valami ötlet...
Üdv -
GZoli7
senior tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy NAS-om, amin Archlinux fut.
Tegnap sambán keresztül törölgettem róla fájlokat, nem a rendszer partícióról, hanem csak a rajta lévő filmekből.
Egyszer csak elfeküdt a samba. Többször újraindítottam, de nem működött. SSH-val beléptem és az egész meghajtó (3 partíció) read only lett. Egyébként fut, megy a transmission, de írni ő sem tud. Nincs valakinek valami tippje?
Újra telepítem, ha más nincs, de megúsznám, ha lehet.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest