Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Köszönöm a tippet, láttam egy tcp netbios hibát, azon kívül a read only hibákat dobott. Sajnos emiatt nem tudtam sehová lementeni a log file-t. Még a hálózatra sem engedett írni.
Újratelepítettem, de megint ezt csinálja.
Van 70GB szabad helyem az adat partíción, elkezdtem letölteni egy 10GB-os file-t. Kb. 20%-nál elhasalt, azt írja a Transmission, hogy nem tud írni.
A log szintén az írásra panaszkodik. A hdd-t archlinux alól partícionáltam, formáztam.
Samba, Transmission, minidlna, meg egy pogoplug szolgáltatáson kívül semmi nincs rajta, Esetleg ezek közül valamelyik zavarodik meg? Esetleg a hdd-vel nem kerek valami?
Megköszönném, ha lenne valami ötlet...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB