- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb #8371 üzenetére
Én pont fordítva látom. Amióta nem Qt-s programokat használok, azóta kevesebb erőforrással is beári a linux, és azóta nem találkoztam eltürt, furán vislekedő programokkal, csomagokkal. KDE-t is addig használtam a legelején, míg ki nem derült hogy a frissítések sokszor elbaxák valamilyen funkcióit rejtélyes módon. Ha 1 éves távlatban nézem pl itt a fórumot, akkor itt is sokszor előjöttel hibák ami a KDE-re volt visszavezethető.
Elhiszem, hogy sok embernek ez a megoldás, mert készen kap mindent, hálistennek engem érdekelt a linux felépítése, működése, így megszabadulhattam tőle, és saját rendszert építhettem, és használom ugyanazt most már több éve gond, és probléma, patajelenségek nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged