- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb #8371 üzenetére
Én pont fordítva látom. Amióta nem Qt-s programokat használok, azóta kevesebb erőforrással is beári a linux, és azóta nem találkoztam eltürt, furán vislekedő programokkal, csomagokkal. KDE-t is addig használtam a legelején, míg ki nem derült hogy a frissítések sokszor elbaxák valamilyen funkcióit rejtélyes módon. Ha 1 éves távlatban nézem pl itt a fórumot, akkor itt is sokszor előjöttel hibák ami a KDE-re volt visszavezethető.
Elhiszem, hogy sok embernek ez a megoldás, mert készen kap mindent, hálistennek engem érdekelt a linux felépítése, működése, így megszabadulhattam tőle, és saját rendszert építhettem, és használom ugyanazt most már több éve gond, és probléma, patajelenségek nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest