Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Gratula hozzá
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak egy jó tanács. A virtuális gépen levő linuxot ne tedd át a fizikaira clonezillával, hanem hozd újra létre. Max a config fileokat (pl openbox beállításait) vidd át. Így lehet sokat tanulni belőle, így fog rutinná válni. És ezt nem csak Arch-nál tudod majd hasznosítani a jövőben, hanem pl Debian alatt is., hiszen magát a linuxot fogod megérteni. Én pl sosem szerettem a linuxot, a népszerű debian miatt. Mikor egyszer olvastam a Manjaro-ról hogy rolling distro-s, akkor felkeltette a kíváncsiságomat. Ahogy szépen belemerültem egyre jobban megértettem az arch és egyben a linux működését. Emlékeim szerint így haladtam: Manjaro KDE, Arch KDE, Arch XFCE, Arch Openbox, Arch Bspwm. Most szinte minden programom terminálban fut. Csak pár kivétel van, mint a Chrome, Libreoffice, Transmission (torrent). Olyannyira belemerültem így 3 év alatt az archba, hogy a debian már gyerekjáték volt, és most linux rendszermérnökként dolgozom
BoB