Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért az 1330MB elég sok. Openbox alatt sem foglalt nekem ilyen sokat ezzel a pár programmal, és azért az Openbox már "GUI"-s, bármit is jelentsen ez. Ugyanúgy meg volt mindene, mint az előtte levő XFCE, KDE változatoknál. Egyedül az asztalra kihelyezett ikonokat nem használtam, de azt még a Windows rendszeren sem használom. Viszont Openbox alatt nem használtam egyedi scripteket alap funkciókra. Winyó mountolása is az udiskie volt stb, de ennyit nem foglalt pár proginál akkor sem.
Most meg egyenesen keveset mutat Bspwm alatt minimalizálva amennyire csak tudtam. Most pl fut egy terminál ablak, egy Chromium 7db füllel és 607MB-ot mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB