Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért az 1330MB elég sok. Openbox alatt sem foglalt nekem ilyen sokat ezzel a pár programmal, és azért az Openbox már "GUI"-s, bármit is jelentsen ez. Ugyanúgy meg volt mindene, mint az előtte levő XFCE, KDE változatoknál. Egyedül az asztalra kihelyezett ikonokat nem használtam, de azt még a Windows rendszeren sem használom. Viszont Openbox alatt nem használtam egyedi scripteket alap funkciókra. Winyó mountolása is az udiskie volt stb, de ennyit nem foglalt pár proginál akkor sem.
Most meg egyenesen keveset mutat Bspwm alatt minimalizálva amennyire csak tudtam. Most pl fut egy terminál ablak, egy Chromium 7db füllel és 607MB-ot mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hyundai, Kia topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB