Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila #7380 üzenetére
sati
2-3mp? Jó gyorsan gépelsz
Ennyi idő alatt nekem nem menne még TAB-ot használva sem, hogy mit hova mountoljon. Főleg mikor 2 USB-s winyó van rátéve. Sima alias-t sem lehet rá írni, mert én nem 1-2 fajta USB-s cuccot használok, hanem bármilyet, ha jón kérés, és ki kell próbálnom, vagy másolnom, szal a gépelés teljesen felesleges ebben az esetben, akármilyen minimalista rendszert használok, és nagy részben meg terminált.
vargalex
Hol látszik? Mert erről semmilyen infót nem látok gyártónként. Egyedül a Samsung csinálta meg a Knox rendszerével (már amelyik készülék ilyen rendszerű).
De hogy teljes legyen a kép, az alábbi eszközöket nyitottam már ki, és kerültek is garira (ami saját teló volt, és ismerősök):
- Xiaomi
- Oneplus
- Huawei
- Sony (ez már rágen volt)
- HTC (ez már rágen volt)
- Samsung (ami nem Knox-os, korábbi Galaxy-k)Ezekközül egy szervíz se szólt, pedig hát HTC és Sony hivatalos szervízeknek kellett volna, Motorola esetén is. Szal kizártnak tartom, hogy látható volt, de jótékonyan szemethunytak, miközben máshol meg azt olvasom, hogy minden szarért visszadobják a gari érvényesítését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest