Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
milyen grafikus környezetet használsz most
Még mindig nincs kész az asztali gépem (most már megvárom a b550-es lapokat) így jobb híján továbbra is az RPI4/Manjaro (ARM) páros dübörög.
de legalább már Arch alapon vagyok! 
Szóval Xfce edition mellett raktam le a voksomat mivel korábban évekig ezt használtam így most nem volt kedvem a KDE kiadással bohóckodni (meg amúgy sem a szívem csücske) Tudom bloat ez is de DE-ek közt akkor is még mindig Ő a light
viszont ezzel párhuzamosan egy másik SD kártyán építem a kis saját Openbox-om
aminek a konfigját majd áthozom a desktop-ra 
Egyébként (főleg ha feltolom 2GHz-re a kis Pi-t) egész használható!
Egyedül az Xfce compositor fogja meg néha, de az is csak inkább a Chromium-ot...
Ha már itt tartunk, szerinted ha kikapcsolom Xfce alatt a compositort és telepítek egy picom-ot, akkor az bekonfigurálható úgy, hogy csak v-sync legyen és semmi más? Esetleg alternatív megoldáskánt tiltó listázni benne a Chromiumot?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de legalább már Arch alapon vagyok! 
aminek a konfigját majd áthozom a desktop-ra
BoB