Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, hogy GTK problémát írtok, bocsi, de említettem, hogy Chakrán használtam, amikor a fehérbetűs hiba volt, vagy az nem lényeges ilyenkor?
Arch linux nyugodtan javasolható abszolút kezdőknek is ha van kedvük és idejük tanulni.
Ez nem igaz, mert ha igazán kezdő, akkor értelmetlen egy Archot elkezdeni felrakni neki. Mégis hogyan, elmesélnéd? Elkezdi egy másik gépről olvasni-beírogatni a konzolos sorokat, amiből egy kukkot sem ért? Egy kezdő elmegy az archwikin?
A mostani kérdezőnk már 2012-ben Chakrát telepített, azért az nem az igazi kezdő kategória nekem.

DE ha ez a meglátásod, akár javasolhatod a kezdő topikban is azoknak, akik épp megunták a Wint.... (fogsz csuklani utána gyakorta)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- macOS PC-re
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Fitbit Versa 4 okos óra
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest