Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, hogy GTK problémát írtok, bocsi, de említettem, hogy Chakrán használtam, amikor a fehérbetűs hiba volt, vagy az nem lényeges ilyenkor?
Arch linux nyugodtan javasolható abszolút kezdőknek is ha van kedvük és idejük tanulni.
Ez nem igaz, mert ha igazán kezdő, akkor értelmetlen egy Archot elkezdeni felrakni neki. Mégis hogyan, elmesélnéd? Elkezdi egy másik gépről olvasni-beírogatni a konzolos sorokat, amiből egy kukkot sem ért? Egy kezdő elmegy az archwikin?
A mostani kérdezőnk már 2012-ben Chakrát telepített, azért az nem az igazi kezdő kategória nekem.

DE ha ez a meglátásod, akár javasolhatod a kezdő topikban is azoknak, akik épp megunták a Wint.... (fogsz csuklani utána gyakorta)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- SUSE Linux
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Nvidia Quadro FX570
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest