- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
Fritz Teufel #1629 üzenetére
XFCE gyarilag tenyleg egy rakas sz@r. A v-sync hianya nekem is az agyamra ment.
Megoldas:
- ha nv kartyad van akkor csak es kizarolag a free drivert szabad feltenni. (a hozza szukseges KMS beallitast a wikiben megtalalod)
- telepites utan kapasbol felkell tenni a comptont. Ehhez segitseget ITT talalsz. En is ez alapjan csinaltam,franko lett.En az elmult 1 honapban 4X huztam ujra az Archot,legutobb epp tegnap es ezt most brutalisan eltalaltam.
Volt mar idom kitapasztalni,hogy mit mivel szabad kombinalni,hogy franko legyen minden. Compiz-t olvastam meg sok helyen,hogy azt kell felrakni de az baromsag. Vagy van V-Sync de akkor laggol vagy forditva.Compton sokkal jobb. AUR-bol tudod amugy telepiteni.
Ami meg erdekes,hogy a compton telepitesevel nem csak a desktop V-Sync tert magahoz de a videok is megjavultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest