Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Ugyan ezen morfondíroztam én is! Azt hittem, valami gond van nálam, mert csak a telepítés után volt frissítésem, azóta nem. Éppen azért húzták le a rollong release-t, hogy azokra túl gyorsan jönnek a frissítések, ezért instabilabbak azok a rendszerek a kiforratlanság miatt. A mienk szerintem eléggé kiforrott már

Már kétszer lefagyott a Manjaro is. Ma volt a 2. alkalom. Lehet, hogy sok volt neki, hogy a Skype, Dropbox, Krusader, Evolution meg volt nyitva, torrent jött le majdnem full sávszélességgel és köben ment némi feltöltés is, és a Chrome-ban nyitottam egy HD videót youtub-ról, amike belehúztam véletlenül. Erre egy fehér képernyő és se kép se hang. Hard reset....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB