- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Szerintem félreértettél valamit, mert amit Siriusb-vel írkáltunk most és régebben is, az például egyáltalán nem komoly. Amire meg utalok a nagybetűsökkel kapcsolatban, az nem paranoia. Anno az oldal üzemeltetője említette, hogy néha azért kaptam bant moderáktól, mert utálnak. Erre célozgattam itt kizárólag.
Vegyük úgy, hogy amit írtál, az félreérthető volt és így lehetett barátságtalannak venni.
Szóval béka!
De hogy ne csak off legyek, a főoldal még mindig nem jön be, de a fórumoldaluk igen és a gitlab oldal is plusz mirror is elérhető stabilan, le is jött az iso bő egy perc alatt, így a többi már nem lényeges.
Ez a TSL kézfogás dolog meg szintén paranoiát hoz elő, mert anno ezzel is volt rossz élményem, még anno te is segítettél megfejteni, szolgáltató NAT-olás volt napokig, csak az ÜSZ letagadta Diginél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Elden Ring
- Milyen TV-t vegyek?
- SkyShowtime
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB