Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segitségeteket kérném,nem tudom mi is a mególdás erre.
Az archinstall -al Cinnamont és a nouveau -t választottam ki,login után - csak sőtét s képernyőm,gondolom ezt a nouveau választásom ókózza,mer nvidia zárt driverrel semmijen problémákat nem tapsztalok.A rendszert egy mádik HDD-mre installáltam,tesztrlési céllal,merz érdekelne hogy régebbi nvidia driverrel hogyan is fut a rendszer.
A grubban beírtam ezt a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ,reboot után a képernyőn továbra is sőtét,tty be btudok loginolni és sudo mc vel szerkesztettem a grubban a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ra,ezután rebootoltam és bootnál a grubban láttam a kernelsórában azt amit beítam.
A megoldására a sőtétképernyőrnek itt akadtam el,mit rontottam el sajnos nem tudom és ezért kérek segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB