Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segitségeteket kérném,nem tudom mi is a mególdás erre.
Az archinstall -al Cinnamont és a nouveau -t választottam ki,login után - csak sőtét s képernyőm,gondolom ezt a nouveau választásom ókózza,mer nvidia zárt driverrel semmijen problémákat nem tapsztalok.A rendszert egy mádik HDD-mre installáltam,tesztrlési céllal,merz érdekelne hogy régebbi nvidia driverrel hogyan is fut a rendszer.
A grubban beírtam ezt a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ,reboot után a képernyőn továbra is sőtét,tty be btudok loginolni és sudo mc vel szerkesztettem a grubban a kernel pramétert: nouveau modeset=0 ra,ezután rebootoltam és bootnál a grubban láttam a kernelsórában azt amit beítam.
A megoldására a sőtétképernyőrnek itt akadtam el,mit rontottam el sajnos nem tudom és ezért kérek segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB