- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nekem meg pont xubuntuban működik mindig ez a funkció rendesen és mindenhol máshol szarakodnom kell vele.
A mostani arch telepítésem is nagyon frankó, egy két bugot leszámítva.
Ami lehet annak eredménye, hogy nem tudok mindent rendesen beállítani, de akkor is zavaró.
Pl képernyővédő vlc-vel nézett film esetén nem kapcsol be, ez működik is, egyéb esetben tíz perc tétlenség esetén bekapcsol.
Viszont akkuról használva a laptopot 10 perc után beindul, ha filmet nézek.
Még ez sem lenne akkora baj, de az már annál inkább, hogy ha visszadugom a töltőt és úgy nézem a filmet akkor is megmarad a 10 perces képernyővédő indítás, egész addig míg a gépet töltőről üzemelve újra nem indítom.
Aztán az még idegesítőbb, hogy adott programok fogják magukat és csak úgy bezáródnak.
Pl amarokban ráindítok egy másik zenére és hopp, kilép. Vagy nem is kell nekem, olykor simán next track-re lépésnél is kilép. És ezt nem csak az amarok hanem más programok is csinálják, ráadásuk nem csak kde-s hanem minden egyéb, platform független tehát a dolog.
Pedig nagyon tetszene az arch, de nekem így többnapos összetákolás után is legalább olyan bugos mint az ubuntu, csak épp mások a bugok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest