Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
Arch Linux igyekszik követni az upstream konvenciókat. Például én (de ezzel nem voltam egyedül) némileg fájlaltam, amikor az egyik jellemzően Arch tulajdonságot megszüntették, nevezetesen az rc.conf fájlt. Annyira jó volt mindent egy helyen beállítani, s ezt szétbombázni kismillió konfig fájlra... Röviden szólva nem vettük jó néven.
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
Egyébként első körben érdemes a wiki-t, vagy a hivatalos fórumot átnézni, általában talál megoldást az ember.Mindenesetre üdv a klubban!

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung A06 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
BoB