Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
Arch Linux igyekszik követni az upstream konvenciókat. Például én (de ezzel nem voltam egyedül) némileg fájlaltam, amikor az egyik jellemzően Arch tulajdonságot megszüntették, nevezetesen az rc.conf fájlt. Annyira jó volt mindent egy helyen beállítani, s ezt szétbombázni kismillió konfig fájlra... Röviden szólva nem vettük jó néven.
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
Egyébként első körben érdemes a wiki-t, vagy a hivatalos fórumot átnézni, általában talál megoldást az ember.Mindenesetre üdv a klubban!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
BoB