- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzs
tag
Sziasztok!
NetworkManager gond-ban lenne szükségem segitségre. Már kb 1 éve (valoszinü régebben is) használok 3-4 különbözö wireguard kapcsolatot, amit a NetworkManager GUI-ban állitottam be. Viszont kb 1 hete nem müködnek. A GUI-ban nem látok részletes hibaüzenetet, csak hogy "Activation of network connection failed". Rátaláltam az nmtui -ra (egyfajta konzolos felület), és ott Activate connection alatt ha elinditom valamelyiket, a hibaüzenet "Activation failed: The VPN service returned invalid configuation"Ugy tünik, a wireguard maga müködik, ugyanis wg-quick -kel el tudom inditani és müködik rendben. (legalábbis az, amelyiknek megtaláltam a profilbeállitasat conf-fileban).
Mit tudok tenni, ha tovabbra is a NetworkManager-t szeretném használni? Hol keressem a hibát, ill. oldjam meg? (Hol tudnám esetleg logokban megnézni, mi a konkrét gond azon tul hogy "incorrect configuaration"?)
A networkmanager , ill. a networkmanager-wireguard (aur) csomagokat mar ujratelepitettem...Van jelenleg valami ismert gond a NetwormManager-rel esetleg? (nem találtam semmit, bar lehet nem jol kerestem).
Köszönöm,
kzs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged