Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Én a Bspwm előtt Openboxot használtam. Tavaly nyáron még megvolt a config, de már töröltem, mert egyértelmű lett, hogy nem fogok visszamászni Openbox-ra. Amúgy az Openboxot szerintem könnyebb volt konfigurálni (általánosságban, mert pl a Bspwm szerintem könnyebb, de pl a qtile, xmonad nehezebb) ráadásul ott erre volt egy-két gui-s applikáció. Amúgy ahogy Frawly-nek, nekem sem az a tapasztalatom, hogy az Openbox kevesebbet fogyaszt, mint a TilingWM-ek. Itt egy régi kommentemből idézet:
"Hidegindításkori memóriafoglalások:
Openbox: 201MB
i3: 196MB
Bspwm: 185MB
Qtile: 227Mb"
Ezek mind fizikai gépen történtek, ugyanazon programokkal, ugyanazokat betöltve, ugyanolyan kinézettel. Itt látszik, hogy a Bspwm-el kaptam a legjobb eredményt. Az érdekesség még, hogy azóta a Bspwm nálam 141MB-ot foglal. Úgy látszik ennyit egyszerűsítettem a rendszeremen azóta
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB