- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam, és most is tesztelem a Frawly által istenített Sway-t, a kezdésben sokat segített ez a videó.
Hát elég macerás a kezelése, de a memória fogyasztás tény hogy kisebb mint a KDE-nél. A memória fogyasztást nem mondanám soványnak ~2-2.5gb a 8-ból. Xwayland letiltva, firefox fut 10 tabbal + clementine. A natív waylandes környezetben (dierkt azért tiltottam az xwaylandet hogy tesztelhessem) van jópár program ami nem indul, Pl a chrome alapú böngészők, hiába paramétereztem fel az archwikiben is írt módon(--enable-features=UseOzonePlatform --ozone-platform=wayland), sem a google-chrome-stable, sem a chromium, sem a brave-dev-bin nem indult. Ellenben a firefox egy környezeti változó beállítása után simán fut(amit a fent linkelt videóban írtak le). Libreoffice is fut, vlc is, strawberry nem megy, clementine fut, deadbeef nem fut. Még szoknom kell billentyűkkel való irányítást, de az egérrel részben be lehet segíteni
Gondolkodok egy passzív hűtésű SBC-n/miniszámítógépen(Pl Rock PI X) ami csak böngészésre és alap dolgokra lenne, és oda jól jön egy minimalista wm, mert a proci jóval gyengébb mint egy desktop / laptop-ban. Csak a böngészés végett nem akarom járatni a nagy PC-t, de laptopot sem akarok, így jöttek képbe az SBC-k. Még gondolkodok hogy Arm sbc vagy X86 sbc legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest