Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Köszi a hosszúra nyúlt választ, de nézted a linkjeimet? :D
    Amikor ITX vonalon voltam, akkor egy Louqe Ghost 8.5 literes kuckóban hűtöttem a Ryzen 3900x-et. (linkem nézd meg, de az ITX topikban is van pár rig-em :D )
    Azért is írtam, hogy inkább CPU/Arch viszonylatban kérnék segítséget, de akkor ezek szerint a 3550H jobban megéri mint a 3300U.

A memóriák nem forrasztottat, CPU-t leszámítva minden upgradelhető, a cucc meg maga extreme csendes. [link]

Ezt nem tudtam, hogy ennyire ITX huszár voltál. Attól a Ryzen 3900X-től kár volt megszabadulni, azzal a procival vagy 20 évig ellehettél volna, drága, de addigra visszahozza az árát. Csendes az, ha leveszed az órajeleit enerigatakarékosra. Ha meg hajtod, akkor meg úgyis a teljesítmény fontos, nem a hangja.

Az tuti, ha nekem lett volna egy 3900X-em, sose váltok Rpi-ra. Nekem csak ilyen csóresz ATX Ryzen 2600-asom van (még csak X-esnek sem X-es), meg egy 4700U rizsás, középkategóriás noteszem, de ezekről se váltanék sose Rpi-ra, legalábbis magamtól nem. Az Rpi még egy i3-340, és egy i5-2520M után is nagy visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák