- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Raspberry-m mindig is volt, emellett a (fake)
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.
A PC vonalat muszáj voltam dobni mivel már teljesen felemésztette az anyagiakat és az összes szabadidőmet. Amit a képeken látsz az csak töredéke az elmúlt 5 év termésének. Idővel egyre nehezebb volt megmagyarázni a feleségemnek, hogy miért van szükségem egy közel 100.000 forintos gépházra, és ha már így van, akkor miért kell újra eladnom belőle a méregdrága RTX-et, mikor lényegében voltak időszakok amikor hetekig be sem kapcsoltam a gépet.
Megváltozott az életem, elköltőztünk, munkahelyet váltottam, családom lett, a futószalagon gyártott játékok meg már régen nem hozták azt a szintet mint egy Dungeon Keeper 2, Broken Sword vagy egy Diablo 1, csak ugye ehhez is idő kellett mire elfogadtam, megmagyaráztam magamnak, hogy már vége, nem te vagy a célközönség, nem akarnak már szórakoztatni a fejlesztők... (illetve ez nem teljesen az ő saruk de ebbe most nem mennék bele, tudom milyen a impossible határidős meló)Szóval ez a 3900x megtartás olyan mintha azt mondanád a drogosnak, hogy büszke vagyok rád, sikeres volt a terápia, de azért tartsd meg a tűt és az esütkanalat
Röviden ennyi.
Attila voltam, 95 óta gépfüggő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest