Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most kicsit törött vagyok, mert hétvégén megvolt az autodidakta excel továbbképzésem és a telefonközpontos kiképzésem , mert szerveztem a "10 +6"-ot, de legalább rájöttem , hogy kell xlsx-be fejlécet csinálni. Majd előveszem pár nap múlva azt a lapost és felteszem , amiket mondtál.Köszi. Arról van szó, hogy a bios-os bootmenüben nincs benne a telepített arch, de a "Boot from EFI file" menüpntot választva ha elnavigálok a ...Arch/grubx64.efi vagy ... Boot/bootx64.efi fájlhoz és azt indítom akkor bebootol az Arch. ... Megpróbálok akkor egyelőre csinálni egy Grub mappát oda és belemásolom a grubx64.efi fájlt az Arch mappából és az efibootmgr progival megtanítani neki a .../Grub/grubx64.efi fájlt és úgy hátha visszateszi a boot menübe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB