Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem kell semmilyen GRUB mappát csinálni, annak ott kéne lennie, ahol eddig is volt, csak bootbejegyzés nem mutat rá. Egyedül a grubx64.efi fájlt átnevezed bootmgfw.efi-re, és bemásolod a /boot/EFI/Microsoft/Boot/ mappába, persze miután csinálták kézzel ide mappát. Az UEFI-hez bootbejegyzést nem csak efibootmgr-rel tudsz csinálni, hanem magából az UEFI BIOS-ban is a Boot-opcióknál, vagy még ezt sem, mert ezt a Microsoft-os bejegyzést automatikusan megtalálja.
Csalódtunk benned, a továbbképzésen ki kellett volna követelni, hogy linuxosként a LibreOffice Writerből vagy terminálos sc vagy sc-im progiból akarsz továbbképződni
Azt se gondoltam volna, hogy van még ilyen telefonközpontos képzés, el nem tudom képzelni, hogy mit lehet továbbképződni, főleg, mióta gépek csinálják leginkább, de ha még oda is tesznek embert, akkor is csak pár gombot kell neki megmutatni, hogy milyen bejövő hívást hova hogyan kapcsolhat, és hogy kezelje a prioritásokat. Nagyon nagy tudománya ennek már nincs. De még régen, az analóg időkben is sokszor meg tudta csinálni egy helyben betanított portás, meg 0 műszaki érzékkel bíró Titkárságiné Mancika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt se gondoltam volna, hogy van még ilyen telefonközpontos képzés, el nem tudom képzelni, hogy mit lehet továbbképződni, főleg, mióta gépek csinálják leginkább, de ha még oda is tesznek embert, akkor is csak pár gombot kell neki megmutatni, hogy milyen bejövő hívást hova hogyan kapcsolhat, és hogy kezelje a prioritásokat. Nagyon nagy tudománya ennek már nincs. De még régen, az analóg időkben is sokszor meg tudta csinálni egy helyben betanított portás, meg 0 műszaki érzékkel bíró Titkárságiné Mancika.
BoB