Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
húú jó nagy fába vágtam a fejszémet!
Szóval adott a PI két micro HDMI kimenete. Eddig ebből egyet használtam, (HDMI-A-1)output HDMI-A-1 resolution 1920x1080 position 1920,0 transform 90 subpixel rgbviszont jó lenne úgy beállítani, hogy mondjuk a $mod+t lenyomására átvált TV-re, $mod+m -re meg vissza. De úgy látom sokféle működés összehozható: (Left, Right, Mirror...)
# Screen modes. Note mirroring is not yet properly supported by sway :(set $mode_display AUX SCREEN: (l) LEFT (r) RIGHT (o) OFF (m) MIRRORmode "$mode_display" {bindsym l output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos -$native_width 0, mode "default"bindsym r output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos $native_width 0, mode "default"bindsym m output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos 0 0, mode "default"bindsym o output $scr_aux disable, mode "default"# back to normal: Enter or Escapebindsym Return mode "default"bindsym Escape mode "default"}bindsym $mod+x mode "$mode_display"Na most erre kellene valahogy ráhegeszteni az én Monitor/TV párosomat:
Monitor:
output HDMI-A-1 resolution 1920x1080 position 1920,0 transform 90 subpixel rgbTV (ma jött a kábel, még nem próbáltam)
output HDMI-A-2 resolution 3840x2160 position 3840,0 subpixel rgbEzeket a $scr_aux , $scr_main bejegyzéseket nem vágom
a működés tiszta sor.
Nyomok egy $mod+x -et, majd kapok egy kis menüt amiből kiválaszthatom az l, r, m, o opciót
Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a működés tiszta sor.
BoB