- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Bspwm-et használok, így nekem a gvfs nem húz be DE-s csomagokat használatra
Amúgy a gvfs telepítése után 3MB-al emelkedett meg a használat. Meg is lepődtem, mert anno mikor elkezdtem Linuxozni, akkor sokkal többre emlékeztem. Ez a 3MB meg nudli. Nem úgy, mint az Udiskie (automountolást ezzel csináltattam, míg most be nem sokaltam), ami 36MB-ot zabál fel. Én meg nem értettem, hogy a rákba lett a Bspwm konfigom jóval több mem foglalásban még az Openbox-nál is. Hát ezért...Úgyhogy elkezdtem UDEV szabályt csinálni az automatikus felcsatolásra és Dunst-el notify-ok küldésére. Azt hittem minden fasza, mert exfat, vfat, linuxos partíciókra midnen jó volt. Otthon kipróbáltam az NTFS-es usb-s winyómmal, és semmi. És tegnap sem tudtam megoldani, egyszerűen nem csatolja fel. Akkor elkezdtem kipróblni két AUR-os automata felcsatoló scriptet. Egyiknél a szolgáltatás folyton failed-en van, és nem írhatóra csatolja az exfat és vfat eszközöket, a másik látszólag jól működik, de az sem képes írhatóra csatolni az előbb említett partíciókat. Úgyhogy elnyomtam magamban egy csendes b..dmeget, és leklónoztam azt az aur-os scriptet, amiben a szolgáltatás rendben működik, és annak a scriptjét használtam fel. Átirogattam, mert kicsit hülyén volt megírva. Pl nem foglalkozott, hogy milyen típusú a partíció, és ezért hogyan mountolja fel (naná hogy ezért nem lett írható). Ráadásul if-eket használt, mikor case-el egyszerűbb a sok lehetőséges választás. Szal azt átírtam úgy, hogy most már a linuxos partíciók is rendben vannak, exfat, vfat, ntfs is felcsatolódik, és írható, és persze a Dunst küld is notificationokat erről. Lecsatolás is automatikusan megcsinálja, törli a létrehozott könyvtárakat, és persze erről is van notification.
Amúgy ez a megoldás Service, Udev rules és script hármasban működik. Úgy látszik sima Udev-el nem is oldható meg, mert azóta láttam még egy-két próbálkozást, és egyik sem csak udeves volt, szal az udev kicsit még sántít használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest