- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Megpróbáltam megtalálni a megoldást, de nem sikerült. Így a ti segítségeteket kérem.
Annak idején sima BIOS módba bootolva lehetett olyat csinálni, hogy az os-prober megtalálta a Windows telepítő partíciót a gépen, s betette a grub menübe, így egy hdd/ssd-ről közvetlenül lehetett indítani a Windows telepítőt. Namost, átállok uefi-re és ott már nem ismeri fel az os-prober, mert ahogy kivettem, az csak az MBR-es BIOS módban indított rendszeren tud ilyet csinálni.
Viszont én szeretném UEFI alatt is megoldani, de ha kézzel próbáltam felvinni a grub menübe a Windows boot loader (telepített Windows 10) mintájára, akkor nem sikerült elindítani így. Valami hibára futott, hogy nem tudja az efi fájlt betölteni. bootmgr.efi lenne a fájl neve, elvileg ez indul el amikor a windows telepítőt indítjuk el, de itt nem tudtam műkö9désre bírni.
Próbáltam a efibootmgr-rel is hozzáadni a EFI stub-hoz, ami sikerült is, és beállítottam, hogy azt indítsa el a következő reboot-kor, de nem történik semmi, rögtön a grub indul el...Egyáltalán meg lehet ezt oldani valahogy hogy a grub-ból indítva sikerüljön bebootolni a Windows 10 telepítőt, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest