Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Rar fileokba nem tud belenézni? Azért az gáz. Időnként van vele dolgom :( Ahogy elnézem elég nagy kompromiszumokkal jár az mc lés a vifm is.
    Dracula nekem is tetszik. Melóhelyen azt használom az új Windows terminal-hoz. Gruvbox se rossz, de pl nekem a Base16 közül a Google Dark jön be. Színséma nálam fontos, mert egyrészt sokat bámulom, másrészt ahogy írtad jól elkülönüljön, de ne legyen mégse bazáris kinézetű.Én már nem átlátszózom. Klasszik kéktől én már nagyon ódzkodom, pedig anno a Norton Commander miatt mennyit bámultam...de most valahogy brrr :D Még Openbox-nál abbahagytam. Azonkívűl hogy látványos tud lenni, nálam nem volt haszna, úgyhogy nem terheltem vele tovább a rendszert.

Bele tudna, ha a fuse-hoz fejlesztett rar2fs és fuse-7zip modult nem lennének lusták a fejlesztők karban tartani. De mivel lusta genyók, ezért nem fordulnak a kódok, egyre több disztró tárolójában nem találhatók meg ezek a csomagok, és így igen, ennek híján a Vifm nem tud ilyen tömörítvényekbe belenézni. A Double Commander saját plugineket használ erre, így annak nem gond.

Bár még így sem lehetetlen ezeket a tömörítvényeket Vifm-ben kezelni, hogy ha ilyen tömörítvényre bekonfigolsz egy RAM drive-ba vagy tmpfs-be történő automata kibontást, vagy valami spéci automata felcsatolást, és akkor kvázi bele tudsz nézni ezekbe. mc-nél is járható út ez.

Egyébként az mc-nek azért van sok kötöttsége, mert nagyon konzervatív, meg sok mindenben az nc-t akarja utánozni. A Vifm meg modern fájlkezelő, és az nem akar semmit imitálni, a vi/vimes irányításon kívül, így az szabadabban konfigolható, könnyebben, rugalmasabban témázható.

Új hozzászólás Aktív témák