Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Így már működik :) a lényeg hogy pontosan ugyanazt a rendszert hozzam létre, mint Arch alatt, csak debian alapokon. Ez a kérés, én meg nem mondtam nemet. De most ezt csinálva nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a debian max minimál install-al szervernek jó, mert innen felépítve desktopra eléggé pazarló. Nem csak memóriát foglal többet, de jóval több csomagot is tett fel, és még nem vagyok kész. Most egyelőre a polybar-al és az arra kirakott cuccokkal szenvedek. Halál jól működik Arch-on, debianon egyelőre nem akar. Mondjuk az külön vicc, hogy a netinstall közli, hogy az ath10-es drivert én külön adjam meg neki. Baszki netinstall. Hiányzik driver, akkor töltse már le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB