- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Ez egy Acer Aspire 5310 régi laptop, Intel T7200 CPU, Intel GMA 950 GPU, még az elején megjelenő 4-es kernellel voltak gondok (tudom, vegyek újabb laptopot, de amíg működik és kiszolgál engem, addig marad). Amíg tudtam, LTS kernelt (3.xx) használtam, amikor az is váltott 4-esre, akkor megint megpróbáltam a simát, de nem volt jó (ekkor váltottam, azóta nem is próbáltam). A hibák pedig GPU-val kapcsolatosak voltak. Volt mikor már indulásnál nem volt kép, volt mikor közben ment el, volt mikor a háttérvilágítás kapcsolt ki. Az volt a legfurcsább, hogy a logokban sem volt hibára utaló bejegyzés, mintha ott megállt volna minden.
Most viszont az 5-ös kernellel eddig tökéletes, remélem ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest