Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na de én honnan tudjam mi kell nekem? Lehet nem nekem való az Arch, mert itt elöbb tudni kell mit akarok és hogyan?! Mert olyan mélységében nem ismerem a rendszert. pl. A wiki egy eldugott zugában olvastam véletlenül azt is, hogy az os-prober csak akkor veszi észre a többi oprendszert, ha fel van csatolva. Ezt is most tanultam meg.
Próbálom az ilyen apró (tudás)szilánkokat egy egységesz egésszé formálni, de nagyon nehéz. pl. a telepítő videók/leírások többsége elavult, nekem meg szükségem lenne egy szájbarágósabb leírásra. Egyrészt azért, hogy meglegyen a sikerélmény, hogy működik, másrészt megtanulhassam belőle, hogyan működik. Viszont amikor ilyen mellékvágányra futok(vagy inkább szakadékba) az elég frusztráló...
Az EFI-ről ne is beszéljünk, még hátra van a feketeleves. Lassan kihal alólam a BIOS-os laptopom, és az UEFI lesz a következő nagy falat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB