- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, ha a terminál emulátorral vágod ki egérrel, akkor nem gond, mert akkor nem a vim küldi vágólapra, hanem a terminálemulátor. De! A vim-nek pont az az értelme, hogy gépírástartásban kapcsolgass a módok között. Ahogy kinyúlsz egérért kijelölgetni, értelmét veszti a vim, annyi erővel használhatnál gedit-et, vagy Kate-et, vagy Geany-t.
A vim-nek pont az lenne a lényege, hogy y-nal (yank) jelölj ki normal vagy visual módban. Így kijelölve viszont a garfikus felület felé nem regisztrálódik, ha nincs a vim vágólaptámogatással lefordítva. Tudom, mert szívtam miatta, meg az Arch fórum tanulsága szerint mások is szoptak miatta.
A sima vim csomag annak van, aki konzolból használja csak a gépet (nem grafikus felület + terminál kombóval), és nem akar GVim-et is feltenni, hanem a legminimalistább akar maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB