Legfrissebb anyagok
- Szekunder szarkazmus
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
LOGOUT témák
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Forza horizon 6 prémiumot vásárolnék
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- SONY FULL HD made in Japan profi videókamera HXR-NX5E
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R7 7700X 64GB DDR5 512GB SSD RX 6750XT 12GB Lian Li Vector V100 750W
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább programokat váltottam, és egyelőre nem bántam meg. Köszi a javaslatokat, de kicsit elkéstél, mert már tegnap megtörténtek a váltások. Részben arra, amit pont írtál. Pl VLC helyett mpv lett, qbittorrent helyett transmission, Xnview helyett feh. Mondjuk azzal több munka volt, mert ugye parancssoros, úgyhogy megfelelően fel kellett paramétereznem, hogy úgy induljon el ahogy nekem tetszik, és persze ezt a paraméterezett desktop filet használtam fel a mimeapps szerkesztésére, mert ugye kézzel kellett hozzáadnom, hogy mely kiterjesztésekre használja a feh-t. Szal jó móka volt, dehát ezzel jár a minimál Arch működtetése
BoB