Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kár hogy a man nem mondott semmit, ugyanis azt mondta, idézem:
[chab7@chab7-arch ~]$ man pcmanfm
No manual entry for pcmanfm
[chab7@chab7-arch ~]$Ráadásul a parancsot amit próbáltam azt valahol a wikin olvastam, csak mégsem volt jó és most hiába is kerestem nem találtam. Talán lehet ki is vették onnan.
Minap már belefutottam olyanba, hogy amit itt már linkeltem, az nincs meg a wikin azóta.
Ilyenkor mint ebben az esetben is, jól jött volna a konkrétabb segítség. Na de ha más sem tudta a megoldást akkor hiába is kérdeztem. Remélem így volt, mert olyan segítség az olvass man-t ebben az esetben mint fuldoklónak bedobni egy "Tanulj meg úszni 1 hét alatt" című könyvet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Wolcen: Project Pantheon
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest