Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
De azért mondjátok, hogy nem tudtátok ti sem hogy rosszul írom. Az azért megnyugtatna

Viszont ahogy lenni szokott, előjött még egy probléma. Ez szerencsére kisebb, max együtt élek vele ha erre nem találok megoldást. Kerestem ma már ezt is a neten de még nem leltem meg a megoldást.
Hogyan kell megadni mi legyen a label egy usb-s eszköznek linuxon?
Az egyik vinyónak még megadtam anno windowson a "data1" a másiknak a "data2" nevet. Mind kisbetűvel. De a linuxon a DATA1 és data2 néven szerepelnek.
Tudom, hogy a win nem tesz különbséget a kis és nagy betűk közt. Épp ezért lenne jó ha itt adnám meg. De nem tudom hol kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB