Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
De azért mondjátok, hogy nem tudtátok ti sem hogy rosszul írom. Az azért megnyugtatna
Viszont ahogy lenni szokott, előjött még egy probléma. Ez szerencsére kisebb, max együtt élek vele ha erre nem találok megoldást. Kerestem ma már ezt is a neten de még nem leltem meg a megoldást.
Hogyan kell megadni mi legyen a label egy usb-s eszköznek linuxon?
Az egyik vinyónak még megadtam anno windowson a "data1" a másiknak a "data2" nevet. Mind kisbetűvel. De a linuxon a DATA1 és data2 néven szerepelnek.
Tudom, hogy a win nem tesz különbséget a kis és nagy betűk közt. Épp ezért lenne jó ha itt adnám meg. De nem tudom hol kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mafia: The Old Country teszt
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest