- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm szépen a kioktatást, megint tanultam valamit ;-)
Egyébként a Manjaro Arch alapú rendszer, némi különbséggel, alapvetően azonban itt is ugyan azok a megoldások érvényesek. Véleményem szerint teljesen értelmetlen lenne egy különálló topik, és felszeletelni piszlicsáré darabokra a fórumot.
Egyébként meg, még újrakezdő koromban az itt társalgó srácok bírtak rá a Manjaróra és ők hívtak ebbe a topikba, hogy segíthessenek nekem. Naponta itt szoktunk eszméket cserélni, így általában tudjuk, hogy kinek mi van fent. Azt gondolom, ha ők nem utálnak ki, akkor itt jó helyem van.
ubyegon2: Nem, nem jött rám a kényszer
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )
Más: Manjaróra most jött ki egy 215MB-s csomag. Valaki feltette már? Nem akarnám összeborítani a jelenleg olajozottan működő hóbelebancot és inkább tanulnék mások kárán
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest