- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Köszönöm szépen a kioktatást, megint tanultam valamit ;-)
Egyébként a Manjaro Arch alapú rendszer, némi különbséggel, alapvetően azonban itt is ugyan azok a megoldások érvényesek. Véleményem szerint teljesen értelmetlen lenne egy különálló topik, és felszeletelni piszlicsáré darabokra a fórumot.
Egyébként meg, még újrakezdő koromban az itt társalgó srácok bírtak rá a Manjaróra és ők hívtak ebbe a topikba, hogy segíthessenek nekem. Naponta itt szoktunk eszméket cserélni, így általában tudjuk, hogy kinek mi van fent. Azt gondolom, ha ők nem utálnak ki, akkor itt jó helyem van.
ubyegon2: Nem, nem jött rám a kényszer
De jó lenne, ha a fránya *.iso fájlokba bele tudnék nyúlni (tudom, hogy mi a veszélye, nem módosítani akarom, csak esetleg szétnézni benne... )
Más: Manjaróra most jött ki egy 215MB-s csomag. Valaki feltette már? Nem akarnám összeborítani a jelenleg olajozottan működő hóbelebancot és inkább tanulnék mások kárán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest