Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Újabb probléma, eddig ilyennel még nem találkoztam: microSD 64GiB
Felmásolom a filmet és lejátszható. Kiveszem a kártyát, majd visszateszem és a file méret 0B. Mind a három függőség telepítve az exfat-hoz. Eddig mindig is működött, de ez az első alkalom, hogy használni szerettem volna, mióta újra feltettem a Manjarót (4 napja kb). A kártyán lévő korábban felmásolt adatok nagy része is Manjaro alól származik, tehát korábban probléma nélkül tudtam használni, innen szoktam filmeket nézni.
Felmásolom és le tudom játszani. Eltávolítom, visszateszem és nincs rajta semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB