Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Mindegyiket megnéztem Live-ban, amit már kiadtak 0.8.10-en. Kivéve a KDE-t. Az annyira csicsás, hogy meg sem próbálom. Az openbox meg már átesik a túloldalra. Nagyon tetszik a Gnome-ban a naptár és az időjárás gyors elérése, láthatósága. Tudom, hogy ez van Openboxra is, de nem direktben, hanem menüben. Ahhoz meg ugye kell egy jobb katt.
Egy kicsit furcsa volt, hogy nincsenek nagy ikonok, mint a Gnome-ban, de talán meg lehetne szokni. Nagyon gyorsan elszoktam tőle, mert a Gome és az Android menüje hasonlít és csak ezeket használom pár hónapja. Érdekes, hogy az xfce alatt tudom álltani a képernyő felbontást/frissítést, amit Gnome alatt soha nem tudtam. Összességében nagyon szép az xfce, de még picit győzködnöm kell magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB