Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Mindegyiket megnéztem Live-ban, amit már kiadtak 0.8.10-en. Kivéve a KDE-t. Az annyira csicsás, hogy meg sem próbálom. Az openbox meg már átesik a túloldalra. Nagyon tetszik a Gnome-ban a naptár és az időjárás gyors elérése, láthatósága. Tudom, hogy ez van Openboxra is, de nem direktben, hanem menüben. Ahhoz meg ugye kell egy jobb katt.
Egy kicsit furcsa volt, hogy nincsenek nagy ikonok, mint a Gnome-ban, de talán meg lehetne szokni. Nagyon gyorsan elszoktam tőle, mert a Gome és az Android menüje hasonlít és csak ezeket használom pár hónapja. Érdekes, hogy az xfce alatt tudom álltani a képernyő felbontást/frissítést, amit Gnome alatt soha nem tudtam. Összességében nagyon szép az xfce, de még picit győzködnöm kell magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB