- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Kösz, kipróbálom.
A külső vinyó írásvédettsége megoldódott. Annyi volt, hogy feltettem az ntfs-3g csomagot, kihúztam az usb-t, visszadugtam és most már fuseblk-ként tünteti fel és visszakaptam a régi jogosultságokat, amik voltak.
De nekem ez akkor is fura ha esetleg ez a vinyó alapból ntfs volt. Ha tudom formáztam volna, mert csak Linuxot használok és kellett volna a francnak az ntfs. Jó lett volna a fat32, mert csak adat van rajta és azt ha a tesóméknál vagyok akkor Wines gépen is lehet kezelni, meg az én Linuxomon is.
Na sebaj, most már ilyen, mert a 3/4 -e adatot tartalmaz és nem tudom hová pakolni hogy formázzam. Lényeg, hogy most már működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- EAFC 26
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB