Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk
    Jómunkásember

Azért ennyire nem gáz a masina. Teljesen minimalista DE-t nem akarok. Tök jól, fürgén fut a fentebb írt disztró is, sőt Mint 16 cinnamonnal is meglepően jól, akadás mentesen szaladt.

Gnome3, unity, KDE amik már megfogják, bár kapitány szerint 1Gb RAM elég a KDE-nek is csak nekem túl csillivilli.

User friendly vonalat próbálgatom csak, fedora, opensuse, mageia amit majd alkalom adtán még ki akarok próbálni. Ma néztem még lubuntut lxde miatt, de sokat nem volt a gépen Manjaro jobb ;) . *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.

Hát nézd, most felraktam a 32 bites Debiant KDE-vel, használ 290MB ramot üresjáratban, nem nevezhető soknak pedig fut benne minden, még a virtualbox cuccai is. :)

A *buntu vonal, meg leszármazottai viszont a kösz de kösz nem kategória. Mintre remek jellemzés az, hogy a frissítést nem ajánlják, rakd újra mikor itt az idő. Wtf? :)

bob.zxr: az már túl van azon, ami nekem való. Elvagyok az arch wikin meg minden, de a totál alapoktól összerakni még nem az én világom. Nem is feltétlen vágyok rá, jól elvagyok a Chakrával meg a Debiannal.

Új hozzászólás Aktív témák