Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
Kicsit pihentetni kell így 60 óra után. Nem égtem még ki, de pont ezért kell abbahagyni hogy ne is legyen így.
-
nanofocus
tag
Magyar Discord csati van már esetleg?
-
nanofocus
tag
Szia én felvettelek, mehet majd. Foxtrot néven mrgtalalsz. Én eddig csak 6 kört tudtam menni, de meglepő volt módon abból 4 extract. 3 solo és 1 team. Bárkivel mentem már előre köszöntek hogy dont shoot! Persze soloban, mert trioban azonnal kapod az ivet. Sajnáltam de egyszer én voltam a geci, srác a negyedik emeleten rám lőtt, majdnem ki is ikszeltük egymást. Gondolta nem megyek vissza, hát visszamentem. Knock out. Nyugodtan szedem el a cuccát, hallom jön valaki. Gyorsan másik szoba sarok, elkezdi lootolni a hullát :D na ő is off, nem mertem kockáztatni. Már degesz voltam a kék cuccoktól a két barátom miatt, erre hallom megint kastat valaki, így muszáj voltam őt is kinyírni. Pedig hogy megörültek hogy loot hegyek vannak..
-
nanofocus
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Redditen is írták tobben is, szerintem igen.
-
nanofocus
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én is nagyon hajlok rá hogy megvegyem, de pont az ilyenek tartanak vissza. Pedig legbelül annyira jó lenne egy ilyen.. Atmoszféra nagyon átjött, sajnos a tech tesztekből kimaradtam, így csak 1,5 óra open maradt amit tudtam probálni. Nehéz, de tetszik. De ez a pubg 2.0 megoldás ritka szar. Nem tudsz elbújni sehol sem így

-
nanofocus
tag
Nem tudja valaki, ezt fogják javítani? Elvileg foliage quality-t ha leveszed, akkor nem kevés előnyre teszel szert.

-
nanofocus
tag
Fuhh gyerekek, ez a játék kurva nehéz, pedig túl vagyok már pár hasonló gamen...vagy extractkor ölnek meg, vagy a gépek pár lövésből... Nagyon autentikus lett a sebzés szempontjából.. Látszik hogy minden apróságra odafigyeltek.. Főleg a hangokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RazoR