Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz DeFranco #7912 üzenetére
Hát igen.
Nekem meg erről az jut eszembe, mikor anyóséknál vagyunk, mindig megy a kekszike-sütike zabáltatás. Mondjuk neki, hogy NEM, mert 15 hónapos, egyrészt normál kaja helyett ne ezeket egye, másrészt a sütikből ha bezabál, sírós hasfájás lesz a vége.
És akkor erre az volt a reakció, hogy "de hát én vagyok a mamája, nekem az a DOLGOM, hogy elkényeztessem!"('nyádat.)
De ugyanúgy az én anyámnak is ott vannak a baromságai, nagyjából hasonló jelleggel, "de hát csak ebből a lekváros-vaníliás(<--!) izékás sütiből kapott, de csak egyet, (ja meg még egyet délután...)
Meg hogy: Én felneveltem 2 gyereket ("Titeket is"), tudom, hogyan kell...!"Persze, csak akkor más normák voltak, meg mellesleg mi vagyunk a szülei.
Hallod, egy teljes külön topikot lehetne nyitni a nagyszülők kontra unoka témáról.szerk: ja igen, meg hogy mi "túl szigorúak vagyunk"
Aztán meg lehet nézni sógornőmék porontyait, akik lazábbnevelést kaptak(semmit sem), hát a nagyobb már most teljes mértékben kezelhetetlen (4,5+ éves), a kicsi (szintén 15 hó) meg tart utána.
És a legdurvább, hogy mikor össze vannak eresztve, a mienk látja azokat a hülyeségeket, amiktől mi tiltjuk, de a másikak csinálhatják, "akkor Ő mért nem?..."
Mer' belőled normális embert akarunk csinálni[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest