Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Pulzus nem megy folyamatosan, az biztos, minden más meg úgy van, ahogy anno először párosítottam a telóhoz. Tehát kb. semmit nem változtattam. Így ha éjfél körül leveszem a töltőről, akkor másnap estére 40% körül van az akku. Ami éjjelre még elég, de a következő napot már nem bírja végig. És ha ugye reggel elmegyek itthonról, akkor nincs máshol töltőm, hogy rátöltsek napközben. Úgyhogy, hiába van még benne energia az első nap végére, akkor is naponta töltős a cucc.
Lehet, érdemes lenne jobban beletúrni a beállításokba, nem tudom.
Nekem egy 5 W-os Apple töltőre van rádugva, de mintha az derengene, hogy nem is tud többet az óra töltője, mint 3, vagy 5 watt. De van egy iStyle 20 W-os töltőm, ki fogom vele próbálni. Azt egyébként írták is, hogy a 6-hoz képest a proci ami egyel régebbi, és a töltés lassabb. Csak nem tudom, mennyivel, mert 6 vagy 7 még nem fordult meg nálam.
Igazából, nem összehasonlítási alap, de volt egy Samsung Active Watch 2 44 mm-em, és az két napot röhögve ment, a harmadik napra jutott el csak oda, hogy azt már nem feltétlenül bírta végig. Az ilyen szempontból kényelmesebb volt egy fokkal, meg is próbáltam használni az iPhone-hoz párosítva, de nem volt az igazi, ezért lett az SE.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest