- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08
üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT2 42mm gyönyörű állapotban!
- Apple Watch 10 42mm Újszerű/2027.09.02 Gar./Akku 100%/p4718
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Új Bontatlan Apple Watch SE 3 40mm Starlight 1Év Apple Gar./p4713
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.