Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08
üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.