- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08
üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.