Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
The IT guy
tag
AppleCare Protection plan árak:
iPad 24 995 Ft (+2 év a vásárlás dátumától)
iMac 55 996 Ft (+3 év a vásárlás dátumától)
MacBook Pro 109 995 Ft (+3 év a vásárlás dátumától)
Mac Mini 46 995 Ft (+3 év a vásárlás dátumától)
Mac Pro 77 995 Ft (+3 év a vásárlás dátumától)
MacBook Air valamint 13'' MacBook pro 77 995 Ft (+3 év a vásárlás dátumától) -
Nyugdíjas
nagyúr
Te dolgod, te géped. Ez csak az én véleményem.
Csak gondoltam google acc.-od van úgyis, böngésző nyitva úgyis, ráadásul azért a LibreOffice elég lomha jószág.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
TheMarci
addikt
Én ilyesmit vennék, ha már védeni akarod:
http://www.speckproducts.com/macbook-cases.html
A puha tok szerintem sokat nem ér, ha leesik, nem véd, a karcok meg alapból nem látszanak rajta.
Do You Dream?
-
TommyNagz
senior tag
Szia!
1. Nem A menüsáv mindig a főképernyőn lesz. Ezt a Display-nél tudod kiválasztani a menü húzásával.
2. Beállításoknál nézd meg, de a VLC-t szerintem felejtsd el. Az egy emberiség ellen elkövetett bűncselekmény. MPlayerX kell neked, a beállításainál válaszd ki, hogy ne a Lion-féle fullscreen-t használja, és hogy ne feketítse el a többi monitort full scree-nél.
encapsulation dot1q
-
TheMarci
addikt
Hát, erre nem merek mit mondani. Szedd le az alját, és akkor látod, hogy az alaplap, meg a belseje hol lett olyan. Én attól félnék, hogy amíg nem szárad fel teljesen, addig szerintem simán okozhat rövidzárat pl. Plusz érdemes lenne alkatrészeire szedni, hogy mindenhol ki tudd tisztítani.
Amúgy googlen rákeresve a 'laptop liquid damage' kifejezésre vannak még hasznos tanácsok.
Do You Dream?
-
rjg
őstag
21-eztél / Black Jack-eztél valaha? Játszol a sorssal. Ahogy már többen írták, el kellene vinned egy ultrahangos tisztításra, mert így bármikor megállhat a géped. Az, hogy most megy, óriási szerencse, de lehet, hogy a kólában lévő anyagok szépen csendben tovább dolgoznak az alaplapon, ellenállásokon és egyszercsak "elpukkan" valami.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
Szerintem érdemes telefonon / e-mailben leegyeztetni velük, hogy melyik vállalja és mennyiért. Én szerencsére mostanában nem voltam szervizben, de az i-dokinál például 20 ezer forintért írják azt, amire neked szükséged lehet: Beázott alaplap javítása, ultrahangos tisztítása
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
matyi94
senior tag
Hát nem. De szerintem ssdből pont érdemesebb kifizetni. nekem kingstonom volt pcben. Az olvasása jó volt, de írásra relatíve lassú volt. A baj ott kezdődött, hogy egy év után egyik napról a másikra tőből kitört a sata csatlakozója. Gondolhatod mennyire örültem
Más: egyszer lefagyott az Openoffice Mavericks alatt és fcztem. Azóta akárhányszor megynitom megkérdezi, hogy új munkamenetet akarok vagy a régit állítsa helyre. Akármelyikre nyomok semmit sem csinál és megint csak fcvel tudom bezárni a programot. Tudok vele dolgozni, de amikor egy nagy és rövid határidős házim van, akkor elég idegesítő.
Mit lehetne ezzel csinálni?
Előre is köszi a választ!Legyen szép napod!
-
matyi94
senior tag
Nekem most 128gb-os mba-n van windows és mac persze túl sok szabad helyem nincs rajta. A mindennapos cuccaimat ütésálló hddn hurcolom és karácsonyra meglepem magam egy NAS-al, amin a többi lesz. Ha nem fontos, hogy mindig minden cuccod nálad legyen, akkor külső 3,5" hdd ház 3.0-s usbvel és abba hdd. Ha ügyes vagy 30.000 körül megúszol 2TB-t. Nekem ez nagyon bevált.
Legyen szép napod!
-
Xero
nagyúr
Ilyen felállásnál miért akarod HDD-re rakni az app-et? Pont az SSD lényegét veszíted el.
Minden App és hozzájuk köthető folderek (/Library, ~/Library) legyen az SSD-n, majd minden más HDD-n.Amúgy ami nincs az Applications folderben, az nem kerül a Launchpadbe. Szóval, ha mindenképpen HDD-n kívánod tartani, akkor hozz létre egy alias-t és azt rakd az Applications folderbe.
-
W1
senior tag
Illetve van még egy elég zavaró gondom. A középső része a gépnek, ahol vana trackpad, ott jobbkéznél az egész gépnek az éle elkezdett lepattogni, de már másodszor, egyszer gariba cserélték ugyan ezzel, és most újra elő jött. Ez mitől lehet, mivel lehetne szerintetek megszépíteni?
-
TheMarci
addikt
Megérné -e? Ezt neked kell eldönteni, nem nekünk. Te tudod, hogy mennyire zavar téged, és hogy mennyi pénzed van. Annyiért már ilyet is kapst am'.:
http://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/mac-kiegeszitok/moshi-palmguard-macbook-pro.html
Do You Dream?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest