Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos hogy problémát okoz, Inteles géppel a büdös életbe se fogsz PPC-s OSX-et telepíteni a vinyóra. Ez a verzió eléggé halott ügy.
Az USB bootolás viszont működik az iBookon elvileg.
Be kell dugni a pendrive-ot, miután rá-restoroltad a telepítőlemezt, és bekapcsoláskor nyomni az Option (Alt) gombot, hogy bejöjjön a meghajtóválasztó. Ott fog figyelni az USB is.Nem zárom ki, hogy a New World gépek mindegyike tud USB-ről bootolni.
Mondjuk nekem G4-ből csak PowerMacem volt, és mindig CD-ről és vinyóról bootoltam.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Stoto
tag
-
Paarthurnax
senior tag
Ha fontos adatokrol van szo, akkor csakis FAT32 legyen. NTFS-t hivatalosan meg nem tamogatja az OSX. En is vegig jartam ugyen ezt mikor Mac-re valtottam. Tudom, hogy sokak hasznalnak valami harmadik fel altal gyartott progit, hogy NTFS-t irjanak, de nagyon fontos adatokat nem biznek arra, mert mi van ha epp nem mukodik tokeletesen. Szivtam mar hasonlo hiba miatt, nem jo erzes.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Esmein
nagyúr
Mar egy honapja tudom hogy macem lesz csak azt nem tudtam melyik pro Maximum ha kicsi lesz a 13-as, majd jatszok egy 27-esen
Egyelore nincs meg a motyó, de 2 hét kérdése.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
£999 (343 955.151 HUF) online, vagy a hivatalos apple storeban, de a labnyomod is megcsokoljak, hogy naluk hagyod a penzed.
Amazonon keresztul £888(305 737.912 HUF) + ingyen hazhozszallitas, azt hiszem ez a legolcsobb teljesen uj megoldas a 2.4-es mid 2010-es 13-asra.Van refurbished apple oldalan keresztul, £849(292 310.234 HUF)-ert, de ugy vagyok vele ha ennyi penzt kiadok akkor halljam a szisszenest mikor nyitom a dobozt...
A legolcsobb 15-os amazonon £1,289 (443 801.992 HUF)
@Karma: jelen pillanatban egy 1024x600-as netbookon dolgozom egesz nap, ehhez kepest szelesvasznu IMAX...
Meglatjuk mennyire kap el a gepszij, a 27-es iMac nagyon szimpi, de egyelore mobil munkaeszkoz kell. Ha bejon az OSX, es miert ne jonne, veszek melle egy nagyot is.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Amugy amire eleg a 2.4-es C2D, arra minek 2.66, amire meg nem, azon nem a 260 mhz fog segiteni. Az arkulonbsegbol en inkabb egy 80 gigas X25-M SSD-t raknek bele, vagy elvinnem az asszonyt Gordon Ramsay ettermebe. Annak is tobb a haszna
a 2.4-es i5 viszont jo nagy ugras teljesitmenyben, kar hogy nincs ra szuksegem. 2.4-es C2D lealazza nyers teljesitmenyben a 3 gigan jaro c2d cerkajat ocsemnek, nem is kicsit, es az tudom hogy nem lassu gep mert 1680x1050-ben wowozik rajta.
Fogalmam nincs a rendszerrol, csak annyit tudok hogy belulrol egy ekszer a gep hardveresen, egy programozo ismi meg azt mondja hogy 7 ev linux utan atcsabult olyan szep alatta a Unix. En hiszek neki
@Karma: Ha barmire keves lenne a kisgep, akkor az a jatek, azon egy monitor nem segit. Minden egyeb munkara tenyleg jobb vasar lehet egy jofajta 22-es TFT. Hordozni meg konnyebb a kicsit es arra amit en dolgozom boven eleg a felbontas is. Foleg iras, meg webdesign. Ja igen, miert fontos a jatek. Nincs asztali gepem, csak a netbook, azon ugye nem megy a wow. Ez nem is lenne baj de hajlamos vagyok addig a pontig tuldolgozni magam, hogy mar nem fog az agyam es csak szenvedek. Inkabb egy kellemes egyensuly a ketto kozt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Esmein
nagyúr
de ha belemegyek nincs benne abszolut semmi Olyan mintha csak az elso 1-3 file lenne benne a zipben, meg egy ures konyvtar. Valaki panaszolta mikor kuldtem neki 10 txt-t osszecsomagolva. Mondom is neki ez tuti hulyeseg, de azert nekifutottam megegyszer. Mondja hogy de-de, nem hulyeseg tenyleg nem lat bele. Na mondom jo, kiprobalom en is es tenyleg. Se total commanderrel se explorerrel se semmivel. Mintha csonka lenne a file, vagy ilyesmi.
-
Esmein
nagyúr
En is csodalkoztam 10.6.4 van fenn es amig ebbe a hibaba bele nem futottam, nem volt fenn kulon csomagolo program. Most van, abban betolom a pipat, hogy windows compatible archives, es mar jo is.
-
Alex91
félisten
1. TM-nek megadod, hogy mit ne mentesen, ugye...
2. Hasznalhatsz titkositott image-t...
3. Persze, nekem is van kulon kulso HDD-m, de a gepben levot egyszeruen ertelmetlen particionalni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Xero
nagyúr
Részben jogos, de az esetek legkisebb százalékában fordul elő olyan winyó hiba ami csak az egyik partíciót rántaná magával. A Tm-nek azt adok meg amit én akarok, nekem pl a rendszer partícióm (egy 40 gigán boot camp ül ) 280giga amit egy 500-as TC-re mentek. Vidáman dolgozik, persze úgy, hogy szépen ki vannak szedve a downloads és egyéb lomos mappák a szórásból!
Én még mindig tartom, hogy az ő esetében egyszerűen felesleges több partíciót fenn tartani. Amitől ő tart, az adatok eltűnése reinstallnál, nem reális veszély Mac-en!
-
bocibuuu
csendes tag
Amire kell az inkább munkára gondolok itt Office, Adobe csomagok ( Ps, Flash) , Video vágás Vegas Prog...úgyhogy ezt még az itthoni is viszi, of korsz minimális játék persze de itt a hangsúly a fentieken van amik nem vészes progik. Most a Pro végülis egy nagyon ütős darab így lehet hogy kisem tudnám igazából használni. Gondolom hogy nem ,de Ebay-en látok 380körül is persze hogy olcsóbb...csak kitudja mennyire megbízható...de ne álmodjak ilyen 250körül ezek szerint
-
Paarthurnax
senior tag
Vim-et nem is probaltam meg. A TextWrangler-t hasznalom pont azokhoz egyebkent, amit Exfury kerdezett.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Nyugdíjas
nagyúr
perverz
amuy sokmindent abban intézek énisEgyébként meg NetBeans. Nem túl "lightweight",de nem szeretem, ha sokféle szoftver van egy célra, aztán igy egyszerűbb a kis agyamnak
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Landon
őstag
Nem tudom, lehetséges, azt hol lehet kikapcsolni? Mert látom h mindig pirosoz ha vmi helytelen. A lagolást ne úgy értsétek h látványosan késik az írás és később jelennek meg részletek esetleg. Csak akkor szembetűnő ha folyamatosan egy betűt nyomok le vagy backspace-el törlök. Akkor láthatóan lassabb mint mondjuk win alatt.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Én értem, nem akarok ezen lovagolni de alapértelmezettként win7 alatt gyorsabb mint osx-nél volt. Pár napja meg kb azt sem tudtam h mi az a sys preferences. Pont mire itt is írták akkor esett le nekem is h basszus ott van... csak mivel eddig sose állítottam azért nem gondoltam volna.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest