Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. A 13 mid air-em Wi-Fi-je kezd meghülyülni, rá tud kapcsolódni a kiválasztott hálózatokra viszont az internet sebesség és minőség núdli. El captain-em van abból is a latest és nem értem mi van. Irritáló probléma és nem a router a ludas mert minden más eszközzel jól megy. Esetleg valaki tud segíteni?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni újfent. Van egy 6,1-es Air-em, ami az utóbbi időben nagyon szakadozott animációkat és működést produkál 10.11.4 alatt a safarit nem is említem. Kezd nagyon irritálóvá válni az egész, esetleg valami ötlet a teljes újrarakás helyett?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Erre valami tipp, Urak?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Kezd nagyon lepusztulni a Safari a 2013 mid-es MBA-mon. Egyszerűen annyit forog a beachball, vagy akad be a böngésző már 5 tabnál ami nagyon megkeseríti az életemet. Sokat van hordozva, ezért más böngésző nagyon nem jöhet szóba (vagy igen?). Töröltem már cache-t mindent, de nem segített. Az OS a legfrissebb.
Valami ötletetek van?
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz TigerCat #44784 üzenetére
Én is teljesen jól ellenék vele de használhatatlan Sierra alatt. Lehet kipróbálom a Chrome-ot, bár nem vagyok nagy barátja, ám ha működik akkor valahogy csak csak kijövünk.
Szerk.: (#44786)
5 tab felett (egy YT egy FB a többi hír vagy egyéb nem nagy energiaforrást igénylő oldal), hajlamos gépelés/scrollolás közben beakadni fél percre és ezt félóránként kétszer. Nem tudom hol esett hiba a rendszerbe, de valami nagyon tré.
Szerk 2.:A FB tab pedig lefagy ha nem azon vagyok épp és nem jelzi az üzeneteket csak akkor ha refreshelem..
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Aki Word-öt használ közületek, hogyan tudom bekapcsolni, hogy menjen is az automatikus mentés mondjuk 2 percenként? A program beállításai közt hiába teszem akár egy percre akár 40-re, nem csinál semmit, nagyon hasznos lenne pedig..
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz johnyblaze #45262 üzenetére
A második kérdésedre tudok válaszolni.
Random Hack n' Slahek még éppen, hogy nem égetik szét a gépet, de az összes FPS, akár régebbi akár újabb 90fok fölé dobja a processzort max hűtésen. Nem ajánlatos játszani ezeken a gépeken. Nekem 2013-as Airem van, nem jó móka..
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Dongle-t keresnék egy 2015-ös MacBook-hoz. Lehetőleg egyben USB A + C + SD kártya olvasó kéne. Eddig amit találtam azok mind nagyon le voltak pontozva. Valami bevált dolog van?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
USB és SD type C hubot keresek, akinek van, esetleg tudna linkelni egy megbízható konstrukciót? Eddig csak rosszat hallottam a gyáriról Előre is köszi!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Time Machine-es kérdésem lenne. Még soha nem csináltam, pedig már nemsokára 3 éves a gépem, ideje lenne elkezdeni, de csak egy 120 gigás külső vinyó áll a rendelkezésemre az is félig tele. Ráférne egy ilyen mentés a rendszeremről, ami olyan 130 gigát nyom most az SSD-n mindennel?
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #51531 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Igazából nekem a rendszer és az appok egy-két beállítással meg dokumentummal bőven elég lenne. Ha jól tudom, akkor előbb a külső tárolót akkor formáznom kell aztán mehet rá a Time Machine és aztán a maradék file ami a formázás előtt rajta volt?
Nemsokára újra szeretném tenni a gépet, mert tele vagyok sok értelmetlen dologgal amik csak lassítják a rendszert és amúgy sem tettem újra soha a gépet.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Nincs véletlenül valami tippetek, hogy miért tudok lassan letölteni bármilyen torrent kliensel bármit bárhol? Tudom eléggé tág a kérdés. Próbáloztam transmisson-nel, és egyébbel. Külső HDD-re töltök, hogy védjem az SSD-m, de egyszerűen minden letöltésem megakad 10-20kb/s-en. Nem hálózati és nem is kliens hiba, esetleg valaki találkozott vele?
Előre is köszi!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz skbalint #53922 üzenetére
Tuti nem a szolgáltató, mert 3 különböző helyen nem ment normálisan. Amint addolva volt a torrent file 1-2 mp-ig felmegy maxra, majd pedig lenullázza magát és lassú lesz. Több külső hdd is ezt csinálja és több torrent kliens is. Sima külső HDD a macre kötve. Megnézem ezt a jogosultság dolgot.
Régen amúgy ment, de mostanság 1-2 hete nagyon rossz.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
A 2013-as MBA-m még sose volt újratéve és azt tervezem, hogy High Sierra előtt mindent lédúrok róla és nyomok egy clean install-t. Gondolom jót fog tenni az új file rendszernek, viszont ezt nem tudom, hogyan csináljam majd meg.
Esetleg van valakinek valami pontozott leírása, hogyan nullázzak/telepítsek (recoveryből?) teljesen újra egy rendszert? Nagyon hálás lennék érte.
Time-Machine mentésem már van, bár azt is csak most kezdtem el nézegetni, hogyan is működik.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Én is várom már a High Sierrát. Minden elő van készítve egy clean installhoz, remélem felpörög utána kicsit a gépem.
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Már szedem is!
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Pfu, a High Sierra még nincs pariban a paragonnal, a legfrissebb verziója teljesen meghülyíti az NTFS kezelést..
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
Nekem ugyan ez a problémám külső HDD-n, sajnos a bittorent topikban se tudtak semmi épkézlábat mondani rá Bár azért szokott 1-4 mb/s-el jönni, azért ez nem állapot egy 500-as net mellett. A kliensváltás sem segített és a clean install se szüntetett meg semmi problémát.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a HS óta a zeneváltás és lejátszás/leállítás gombok a gépemen nem mindig képesek a Spotify-t irányítani? Főleg, ha a Safari-t használom, akkor mindig ott kapcsol be videókat vagy hozza be a következőt inkább. Csak akkor tudom a zenét átkapcsolni, ha nincs semmi overlay a Spotify-on. Esetleg erre van valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Megérkezett a 10.13.2
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Re-Store-ról vannak vélemények? Ki kéne cserélnem a Magsafe kábelemet, mert eléggé gyatra állapotban van már, Head kolléga ajánlotta a helyet, viszont nem tudom merjek-e rájuk többet is bízni. Elvileg a gépem karbantartását 8 ezerért csinálják meg, abban vajon van pasztázás? Nekem az lenne a legfontosabb, így 4 év után.
Tehát a kérdéseim: Rájuk merhetek bízni egy MBA karbantartást? Az alábbi szolgáltatásban benne van az újrapasztázás vajon? Máshol 2x annyiért vállalják az ilyet.
Köszönöm előre is
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 2019 13" i3 8GB 256GB notebook - i3 1000NG4 8GB 256GB garanciával
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest