Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janitor01
tag
Szerintem MacBook air. Elmondom, hogy én miért választanám:
Ha non retina akkor elveszted a "prok" legnagyobb kiváltságát az airrel szemben. Mivel feltettefd a kérdést felteszem, hogy nem tervezel videóvágási, komoly képszerkesztési melót.
Inkább netezős, irodai munkás gépet keresel. Ennek a defincíiója az Air. Baromi könnyű, baromi sokáig bírja. Netezős/gépelős gépnek több mint elég a teljesítménye.
Én azt venném.
-
Aaron14
őstag
-
-
runner 125
nagyúr
RAM nem bővíthető, én mindenképpen előbbit választanám, h ha a 8g - 256g nem fér bele. Pláne, ha figyelembevesszük a Yosemite bajjosló memóigényét.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TheMarci
addikt
Én is ezen gondolkodtam, rMBP-re váltanék, de szerintem megvárom az újakat, ez alapján lassan jönniük kell: http://buyersguide.macrumors.com/
Viszont addig is vennék egy SSD-t a gépembe, ki milyen vett, amit szeretnek a mac-ek? Vagy teljesen mindegy a fajta?
Do You Dream?
-
Forchalad
tag
Ezen pörgök én is. Jó lenne már megvenni, de pár hónap és itt az új (tempóban biztos sokat kapunk pluszban) viszont a dollár miatt tuti jóval drágább lesz.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Ragnar95
félisten
Nekem is elő szokott ez néha fordulni, de már Yosemite-nél kezdte, szintén Cisco routerrel voltak a gondok, de más routerekkel is eljátszotta már ezt, csak ritkábban.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Sajna nem sok esélyt látok a közeljövőben a probléma javítására, ha eddig nem sikerült megoldaniuk annak ellenére,h a Yosemite kb minden frissítésénél azt írták,h a wifi bugokat is javítják...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Router gondok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest