Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Nem, mert a hordozhato gepek vilaggarisak, mig a desktopok nem...
(Tehat amit a Macbook, MBP eseten mondtal az igaz (meg az iPod-ok is ilyenek), de iMac-re az sajna nem all.)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Kashim
őstag
Akksi romlás nélkül sehogy sem tudod használni, egyszerűen van egy élettartam ami darabonként változó és egyéni. Működési elv ugyanaz mindegyik gépben, szóval tök mindegy, hogy most airről, vagy épp mbp-ről beszélünk. Egyébként nem tesz jót az akkumulátornak, ha kizárólag töltőről használod a gépet, ez hivatalosan sem ajánlott. Jobb "járatni" a telepet, meríteni és tölteni, ritkán kalibrálni egyet rajt. Jobb kb. a fele töltés körül tartani és onnan rátöltögetni, huzamosabb ideig való tárolásnál is érdemesebb nem csontra feltöltve elrakni.
Bővebb infó: (angol)
http://www.apple.com/batteries/notebooks.htmlNem értek túlságosan az akkumulátorok működési elvéhez, a hivatalos oldalon ennyi van a témáról, valószínűleg nem hülyék írták és maguknak sem akarnak rosszat vele. Én mindenesetre eddig betartottam és nem észlelek jelentős romlást.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
1. Lemeríted csutkára, úgy, hogy miután magától kikapcsol még hagyod 1-2 órát.
2. Rádugod töltőre és bekapcsolás nélkül, egy menetben teljesen feltöltöd.Nem kötelező, de ritkán, 1-2 havonta egyszer, nem árt eljátszani.
Az meg, hogy néha 2-3 napig töltőről megy nem hinném, hogy bármi súlyosat okozna. Huzamosabb idő az több hét-hónap folyamatos és rendszeres használatnál kezdődik.
-
TheMarci
addikt
Így már értem. Én még reménykedek egy kicsit kissebb iPadban, hátha lesz..
http://gizmodo.com/5884903/wsj-apple-is-testing-an-8+inch-ipad
Do You Dream?
-
nagyúr
Nem, mivel a mini DVI nem továbbít hangot. Mini Display to HDMI kábelre lesz szükséged.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Ragnar95
félisten
Főleg Mavericks óta elég jól bánik az OSX a RAM-mal, mióta a Mavericks van fent, egyszer se volt baj a 4GB-al nálam, pedig általában 8-10program fut egyszerre, szóval irodai munkára simán elég lesz az
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
rjg
őstag
Hasonló megfontolással ugrottam bele a 11-es Air-be 4GB RAM / 256GB SSD. Szívem szerint 8GB-tal vettem volna, mert az előző MBP-be annyi volt, de nem volt türelmem hat hetet várni a CTO gépre. Legrosszabb esetben én is nettóban kiszállok belőle egy éven belül.
A Win-es dumád viszont hülyeség. Az MBP mellett, az Air előtt adtam egy esélyt egy Asus T100-asnak, amiben 2GB, ismétlem 2 ! RAM volt és a rendszer teljesen reszponzív. Mindig volt szabad RAM, ha egyszerre futott böngésző 20 tab-bal, Office és levelező mellett, akkor is.
Ebből a Windows 8.1 driver és egyéb f@szságai miatt szálltam ki, szintén nettó árban, egy hónap használat után.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
A képen látható alkalmazások nálam 90%-ban állandóan futnak, ezek mellett néha Parallels-ben WinXP, de még nem volt észrevehető, hogy kevés lenne a RAM.
(#18946) Ombi5
No offense, a 8GB-os állításodra a hülyeség szót használtam, a f@szságot a Win8.1 baromságaira, de ez utóbbi teljesen szubjektív. Windowst az elmúlt 5 évben csak virtuális gépben használtam, eltekintve a T100 - W8.1 egy hónapos kipróbálásától és megdöbbentem, hogy mennyire jól bánik az új Windows az erőforrásokkal. Nagyon fáztam a 2GB-tól, de irodai, városban rohangászós, tárgyalós munkához - semmi videó, kép vagy hangszerkesztés - meglepő módon nem volt kevés.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
brumi1024
veterán
100 MHz megér 20k-t (és -12%-ot ha van diákkedvezmény)? Nem. Itt semmi igazi frissítés nem történt, az Intel félúton mindig kiad az adott mikroarchitektúrában emelt órajelű procikat, és ezzel egyidőben megszünteti a "korábbi" modellt, és itt is ez a váltás történt. Ennyi, semmi más, nincs itt régebbi meg új.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Melyik felhőben Ha iCloud, akkor icloud.com-on belépve látod őket? Ha igen, akkor gépen is látnod kéne, ha be van pipálva a kontaktok szinkronizálása a beállításokban, de pár percnek el kell telnie beállítás után, h leszedje a kontaktokat a teló.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Viszlát
addikt
Igen, de én várnék a helyedben, egyelőre még nagyon gáz a Yosemite, ha visszaolvasol a topikban, többünktől olvashatsz komoly gondokat vele. Szóval valószínűleg érdemes lenne megvárni amíg ezeket a hibákat orvosolják, különben rengeteg bosszúságot fog okozni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Ragnar95
félisten
Én várnék még a helyedben, mert elég vegyesek a tapasztalatok, van,a kinél javult sokat a 10.10.2-höz képest a rendszer, de van, akinél romlott. Főleg a Photos appal megosztóak a tapasztalatok.
-
-
bupemko
senior tag
Szerintem igen. Bár páran írtak pozitív változásokat a 10.10.4-gyel kapcsolatban. Nekem nem jött be egyik 10.10.x verzió sem, ezért is vagyok most Windows 10-en.
Vonaton MÁV-START wifi azonnal ment (bár lehet, hogy csak szerencsém volt a vagonnal). Eddig tetszik a natív Windows 10, El Capitan-ig szerintem kihúzom vele.
-
tDr1v3r
veterán
Igen, vard ki, megeri.
Amugy a Public Beta-ban masnal is jelentkezik az hogy a Spotlight mindig eltolodik kozeprol es a Finder sidebar-ja is minden egyes megnyitaskor atmeretezi magat a legkisebbre? Ezek meg irritaloak csak, de...
Van egy keprenderelesi problemam is, a Photos meg az Aperture az editalt kepeket sokszor szetesettnek, feketenek, VRAM-hibahoz hasonlokent mutatja. Editalasi modban nem latszik, szoval csak preview render bug de... erdekes. Valami meg nem tokeletes a rendermotoron, bar tagadhatatlanul smoothabb lett a rendszer.
De ezert beta hogy az ilyenekre ratalaljunk es reportoljuk. Mint ahogy meg is tettem es mindenki masnak ajanlok is.
(#32453) bupemko: Nem is lesz rossz a Windows 10, de reszemrol eleg... erdekes meg. Nagyon kene neki meg par honap fejlesztes hogy finomitsanak mindenen. Talan majd osszel a Redstone megoldja azokat amiket en kifogasolok / hianyolok.
De valoszinuleg be fog figyelni egy joarasitott Surface Pro vagy egy budget produktiv tablet reszemrol, sot, ha ki is forrja magat akkor lehet elsodleges rendszernek is megy az elsodleges gepemen. Csak tenyleg nem keves hianyossaga es furcsasaga van... de nagyon jo az irany.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Van ra esely, a Snow Leopard anno megutaltatta velem az OS X-et de par honap alatt megcsinaltak a problemaim okozoit.
Most van publikus beta is, iden szerintem rengetegen jelentkeztunk es nagyon sok bugot fogunk jelenteni. Ennyivel mar elorebb van a rendszer.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- MacBook pro 13,3 retina 2016 256ssd, 8gb ram
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest