- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Ez marketing szövegnek tökéletes, de ebben a környezetben inkább csak fanboy puffogásnak tűnik, legalábbis valamire amit több milliárdan használnak napi szinten azt mondani, hogy nem nyújt felhasználói élményt, hááát... bocsáss meg a szókimondásomért, de meglehetősen nevetséges. Természetesen a mértéke nagyban függ attól, hogy mire használod, de az okokat nem fejtetted ki, így ezek megítélésére nincs lehetőségem. Nem mintha lenne bármi értelme, hiszen végsősoron szubjektív dologról beszélünk.
Az én véleményem is az, mert amire én használom, abban nem tapasztalok különbséget. Sebesség, gördülékenység, átláthatóság tekintetében semmi differencia, csak más. Esetemben kizárólag a már korábban említett zenei programok döntöttek, de az meg nem az OS része ugyebár, csupán előfeltétel. Ha ezek nem lettek volna, akkor nem kínzom magam egy platform váltással 20 évnyi Windows használat után, főleg a nagyon jól sikerült és a (nálam) kifogástalanul működő W7 után, hanem lett volna egy W540, árban és teljesítményben ugyanezt tudja, de a jól bevált oprendszerrel.
Ragnar95: ez így nagyon szépen hangzik, csak nem igazán felel meg a valóságnak. Persze a te körülményeidet nem ismerem, de amióta követem a topikot, azóta egy embert láttam aki alaposan körüljárva a kérdést vásárolt Mac-et, egyébként többnyire a márka marketingjének hatását tapasztalni, kipróbálás nélkül, "láttam a havernál", "uuuuu retina rejsz-rejsz", "megyen rajta a PDF olvasás akadás nélkül", "megyen rajta a fulloshádé", "8 gigán akad majd" és ehhez hasonló kérdések és szempontok merülnek fel újra és újra.
Talán nem baj ha ismét kiemelem, hogy elégedett vagyok a döntésemmel és magával a termékkel is többnyire, a fentiek és az előző hozzászólások nem elégedetlenségből születtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest